Sparsh | The School of Experience

Free

Notes

Sparsh | The School of Experience

What is Sparsh?

Unleash the hidden potential of your senses with Sparsh on 16 March 2024.

16:30PM – 19:30PM (3 hours).

Sparsh is an event where you will have a profound rhythmic & dance experience, an insight with your own senses guided by a series of music in a natural outdoor private space.

Boga Experience led by Mentor Bogi Krish with Musical Journey performed by Mentor Bogi 中E師 (ChungESee).

中E師 is a Hong Kong-based DJ and music producer. Gifted in beat-maneuvering and sound-sampling, 中E師 renovates electronic music by creating his one-of-a-kind blend of Cantopop and assorted bass sounds.

Minimum of 10 guests and maximum of 50 guests per experience.

Sparsh Itinerary:

16:30 – 16:50 (20 min)
Refreshments / Drinks / Snacks / Space Overview

16:50 – 17:10 (20 min)
Warm up by Bogi Bela (10min)
Debut Bogantham+Piano+5 Gestures of YONI by Anvibelgurki (5min)
Preamble to BOGA and its Experience (5min)

17:05 – 17:20 (15 min)
Bogi Movement within your Free Space

For any creation the first element we need is space, a movement on free space with your own free will is an experience that one should experience to realize the beauty of it.

17:20 – 17:35 (15 min)
Bogi Feather Touch / Realising yourself.
The thin layer of touch is what differentiate between you and me, this and that or you and this existence. When this knowledge is moved away with the rhythm, there creates the harmony of one singular rhythmic flow. To realize this touch, you need to experience this union by yourself.

17:35 – 17:50 (15 min)
⁠Bogi Acceptance of Sound Reality

As you know sound is the templet on which the whole creation is re-created and to re-create destruction is inevitable. When you walk with this acceptance and there you become “THAT” who can handle the duality of the truth on this ground of reality. Accept the sound as it is.

17:50 – 18:05 (15 min)
⁠Bogi’s Essence

The essence of living is based on vital source, which is breathing. When you are aware of it and realise this essence of breathing comes with different flavours, then you won’t just breath you will love to live to experience it again and again.

18:05 – 18:25 (20 min)
Bogi’s Trance Dance

When you are at a state where you love not just yourself as well as your surrounding environment and you are ready to give anything and take anything, that state your body can’t be at stillness it want to merge with the existing movement and movement is never still it is moving, moving rhythmically. There happens trance dance with you and the nature.

18:25 – 18:30 (10 min)

Break

18:30 – 18:50 (15 min)
Bogi Talk.  An overview on what is Boga is, motive understanding the self with bogic knowledge. Question and answers.

18:50 – 19:00
Campfire
⁠Bogantham – Anvi leading sing together at camp fire

19:15 – 19:30
Closing the event with sharing food, sharing experience, chit chat, taking pictures, disperse slowly into your next movement.

For enquiries about this event SPARSH, please WhatsApp Krish.

For information about Camptopia, please visit www.camptopia.hk.